Ne možeš da nađeš dečka/devojku?

Ne možeš da nađeš dečka jer “svi su debili danas”? Evo ovako:

Najpre skini sa socijalnih mreža svoje napućene slike, kao i one “piški mi se” slike u totalu ispred ogledala. Zatim prestani da kačiš “koka i separe, brza kola i kurave” trep-folk pesme na zid. Tako si se umnogome rešila onlajn debila.

Idemo dalje. Prestani da izigravaš ljutitu kučku kad god ti neko priđe da se s tobom upozna, vežbaj prirodan osmeh 12 puta dnevno ispred ogledala (bez kačenja na Instagram) i nauči i sebe i druge da tvoje da znači da, a tvoje ne znači ne. Ne izlazi po seljačkim splavovima i klubovima i ne druži se s glupačama koje samo pričaju o šminki, vešu i vrsti orgazma. Tako ćeš odbiti i većinu oflajn debila.

Još samo malo, obećavam. Nauči da telefon služi za poziv i poruku, a ne za življenje u njemu, još manje kurčenje njime. Izgledaj skupo bez skupih stvari na sebi, budi pristupačna a ne jevtina, kritički nastrojena ali ne izbirljiva. Zanimljiva zanimljivima postaješ tek onda kada shvatiš da ženska harizma ima veći obim od najvećih grudi, a da su stav i držanje privlačniji od svake zadnjice.

I puf, kao magijom, debili skroz nestaju, odjednom se pojavljuju normalni muškarci oko tebe. E da, normalni nije isto što i dosadni. Ne brini.

A ti druže, ne možeš da nađeš normalnu devojku jer “sve su one iste”?

Najpre izvadi ruke iz dupeta i idi radi nešto. Ne, ne, ne mislim pod time sedenje u kladionici i baronisanje o svojim kvazi-postignućima u lokalnom kafiću. Postani stručnjak u nečemu, nađi pasiju, zanimaj se nečim strastveno i posvećeno. Budi svoj, principijelan, dosledan. Ne povodi se za trendovima i modom, ali nemoj biti ni čudak i pustinjak. Miriši na sebe, prati svoje instinkte i nađi svoj put. Nauči već jednom da su svake sise na 5cm iste, ali da je ženska ličnost ono što nadahnjuje iznova do kraja života. Na sastancima ne pričaj samo o sebi, ne trudi se da je zaseniš ključevima svog auta. Ama skloni taj iPhone sa stola, to uopšte nije bitno. Radi na svom šarmu i prirodnosti, budi SIGURAN U SEBE i ne cmizdri ako izmakne ruku. Budi osvajač a ne plačipička.

Zaboravljamo da smo za naše hronične neuspehe kod suprotnog pola najčešće krivi sami, jer privlačimo upravo onakve kakvi smo zapravo MI, svesno ili ne. I onda nam se čini kako normalnih nema, a mi smo ustvari ti koji “nisu normalni”.

Categories: Zapažanja | Leave a comment

Post navigation

Leave a comment

Blog at WordPress.com.